Les Nuits Botanique (met vrijkaarten Tirzah)

Vanaf dinsdag 26 april is dé vaste waarde op de voorjaarsconcertkalender terug: Les Nuits Botanique! Tot zondag 12 mei ontvangt de hoofdstad traditioneel opnieuw een berg te ontdekken acts op verschillende podia en dit al voor het 26ste jaar. Sterrenplaten heeft opnieuw het genoegen om dit uitgebreid en in het gezelschap van Botanique-gezant Thomas Konings te vieren. Niet alleen zal hij je door de fraaie programmatie gidsen, hij brengt ook vrijkaarten voor een geweldige triple bill mee: Tirzah, Lafawndah en Laryssa Kim in de Orangerie op donderdag 2 mei.

Niet te versmaden en niet te missen komende vrijdag in Sterrenplaten op Radio Scorpio, live te luisteren vanaf 9pm via 106fm in en rond Leuven en via www.radioscorpio.be wereldwijd. De uitzending van vorige week, met een interview met Bolt Ruin en nieuw werk van The Caretaker, E B U, Black Midi, Paper Hats en meer kan je hieronder herbeluisteren.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten