Sterrenplaten: Interview Bill Nace / Vrijkaarten Priests in Botanique

Free noise gitarist Bill Nace was deze week dankzij SoundInMotion in Brussel samen met Samara Lubelski. Sterrenplaten wist de man uit Massachusetts te strikken voor een heel erg leuk gesprek over Open Mouth Records (het label dat hij runt), Body/Head (het duo met Kim Gordon), collaboraties, David Lynch en Charles Burns.

Verder hebben we ook vrijkaarten veil voor het concert van Priests in de Witloofbar van de Botanique op maandag 20 mei. Katie Alice Greer en de haren overtreffen met hun gloednieuwe album “The Seduction of Kansas” zelfs hun straffe debuut “Nothing Feels Natural”. “Een ingenieuze maar nog steeds furieuze vorm van protest” en “Punk klinkt zelden zo verfijnd, grenzeloos en diepgaand” kopt Botanique het allemaal treffend.

Sterrenplaten kan je deze vrijdag vanaf 9pm beluisteren op Radio Scorpio via 106fm (Leuven) of www.radioscorpio.be. De vorige uitzending – met het interview met Floris Vanhoof, en nieuw werk van Helm,
M. Geddes Gengra en Peter Van Hoesen – kan je hieronder herbeluisteren.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten