Sterrenplaten: Interview Jaimie Branch & Jason Nazary én vrijkaarten voor Ottla in Botanique

Sterrenplaten ging voor de jaarwisseling langs bij Jaimie Branch en Jason Nazary toen het duo als Anteloper speelden in Bozar en had er een erg geanimeerde babbel: over Anteloper, Fly Or Die II (op 61 in De Beste 106 van 2019), de zin en onzin van eindejaarslijstjes, improviseren, Amerikkka, 2020, International Anthem en meer.

Jaimie Branch en Jason Nazary als Anteloper

Ottla komt dan weer haar self-titled debuut (ook in De Beste 106) op woensdag 22 januari voorstellen in de Rotonde van de Botanique. Bert Dockx, de frontman van Flying Horseman en Dans Dans keerde in 2019 opnieuw terug naar zijn jazzroots. De band heeft een eerder ongewone bezetting: gitaar, twee saxen, contrabas en twee drummers (waarvan er één dubbelt op synth en elektronica) – En in april volgt trouwens weer gewoon een nieuwe Flying Horseman. Maar eerst Ottla dus, waarvoor je nu vrijdag kans maakt op vrijkaarten.

Samen met nog onderbelichte platen van vorig jaar en gloednieuwe platen van het nieuwe jaar hoor je het allemaal vrijdag in Sterrenplaten, ook in 2020 vanaf 21u op Radio Scorpio te beluisteren via 106fm en www.radioscorpio.be. De laatste uitzending van 2019 – met de favoriete albums van het jaar – kan je herbeluisteren via de mixcloud-link hieronder.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten