Sterrenplaten: Vrijkaarten Moses Boyd (AB)

Drummer/producer Moses Boyd uit Zuid-Londen werkte al met artiesten als Lonnie Liston Smith, Sons of Kemet, Zara McFarlane, DJ Lag, en Little Simz. Met invloeden vanuit Jazz, grime en electronica brengt het jonge talent op 14 februari ‘Dark Matter’uit op zijn eigen label ‘Exodus Records’. Exact 2 weken later, op vrijdag 28 februari staat het jonge talent in de AB Club. Liever niet missen dus, als extra duwtje in de rug mag Sterrenplaten nu vrijdag vrijkaarten uitdelen aan de oplettende luisteraar, vanaf 21u via Radio Scorpio.

De vorige uitzending – met nieuw werk van Horse Lords, Xetas, Saint Abdullah, Your Old Droog en meer  – kan je herbeluisteren via de mixcloud-link hieronder.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten