Zwaluw #75

Samenstelling Arne Daneels, de Oerwout DJ en Lubacov. Uitgezonden op 3 februari 2020.
(Beeld: hoes van Moses Boyd – Dark Matter)

Zwaluw – Intro
Young Thug – Millions
Jay Critch Feat. Nick Mira & Jetsonmade – Cameras
Hila – Perfect Fifth (Take A Sip)
Sasami – Turned Out I Was Everyone
Gorillaz Feat. Slowthai & Slaves – Momentary Bliss
Rosa Bordallo – See You In The Afterlife (No Longer Set Apart by Language)
Jesse James Solomon Feat. Kadiata – Under The Sun
Four Tet – Baby
J-Felix Feat. Andrew Ashong – Mind Up (Werkha Remix)
Moses Boyd Feat. Poppy Ajudha – Shades Of You
Secret Rendezvous – Settle Down
Onipa – Fire
Dr Rubberfunk Feat. John Turrell – Boom!
Brittany Howard – History Repeats
Batunga & The Subprimes – Gates Of Ouantou
Penya Na Msafiri Zawose – Yale

Volg Zwaluw op Facebook en luister de afleveringen terug op Mixcloud.