Terug naar Scorpio met BEAF en RP Boo-tickets

Op maandag 5 september opent Radio Scorpio opnieuw haar (live) sluizen, en op vrijdag 9 september mag ook Sterrenplaten opnieuw op haar golven meesurfen. In die eerste nazomerse uitzending mogen Sam en Maarten zoals ze dat al vijf jaar doen, de nieuwe editie van Bozar Electronic Arts Festival (BEAF) aanprijzen. Ook BEAF blijft bij het beproefde recept: opnieuw wordt je ondergedompeld in het kruim van de digitale en elektronische scène in diverse disciplines. Met andermaal een fabuleuze line-up, waarvoor Sterrenplaten voor de concertdagen duotickets in pacht heeft tijdens de uitzending. Ditmaal vrijkaarten voor een dag/nacht naar jouw (!) keuze (maak deze alvast!):

DAG 1 – donderdag 22 september
Anthony Child (aka Surgeon) & Ali Wade
Roly Porter & MFO present Third Law
Body Sculptures

DAG 2 – vrijdag 23 september
Gold Panda
Rival Consoles
Vessels
Jlin
Raime
Noveller
Veronica Vasicka
Not Waving
John Bence
SKY H1Image result for rp boo

DAG 3 – zaterdag 24 september
James Holden
Plaid & The Bee
Tim Hecker
Alessandro Cortini
Ron Morelli
Damien Dubrovnik
Ripit
Ryo Murakami
Ueno Masaaki
Consouling Sounds presents Dirk Serries & Aidan Baker
Silksaw

En er is meer: een week eerder, op zaterdag 17 september, doet footwork-legende RP Boo de Gentse Vooruit aan, samen met Roman Hiele en DJ Firmeza (uit de Principe-stal) in het kader van de nieuwe editie van Outer Limits Club. Ook heeft hiervoor heeft Sterrenplaten gratis tickets veil.

Sterrenplaten leidt je nog steeds iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 FM (Leuven) of www.radioscorpio.be. Vorige uitzendingen kan je hier herbeluisteren.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten