Mantra

Een radioprogramma zonder zever maar vooral zonder beat. Het beste van ambient, drones en aanverwanten bij jou in de kamer. Van lichte noise tot minimalisme gaan we het jullie allemaal serveren.

Met een focus op beatloze, trage muziek met bij momenten hypnotiserende repetitie wordt er getracht om dit volledige muzikale spectrum te verkennen. Hier zal een nadruk liggen op genres zoals ambient, drones, soundscapes en minimalisme.

De luisteraar zal een samenstelling horen van recente releases van labels zoals o.a. 12k, dekorder, type, touch.
Daarnaast zullen klassieke releases& acts niet miskend worden (e.g. biosphere, stars of the lid, brian eno, …)
Ook proberen we om relevante tracks te vinden van artiesten die zich gewoonlijk aan andere genres wagen. De pop-ambient composities van minimal-techno artiesten en de beatloze synth-dromen van elektronica-jongens zullen dus ook een kans krijgen.