Melting Pot 22: Appleblim

Vanavond staat in Melting Pot weer een interessante mix voor jullie luisteraars klaar. Deze keer hebben we voor een mix van Appleblim gekozen.

Appleblim is een Engelse dubstep producer en DJ uit Bristol. Zijn echte naam is Laurie en is mede-eigenaar van  Skull Disco label samen met bevriende dubstep producer Schakleton. Daarnaast is hij ook resident dj van de nu al legendarische dubstep feestjes genaamd FWD. Onlangs, in 2008 stampte hij opnieuw een nieuw label uit de grond, genaamd Apple Pips.

Hij heeft niet een typische dubstepsound waar hij naar streeft, hij tast meer de grenzen van het genre af. Zo gaan zijn sets van dubstep, techno, minimal tot house. In zijn sets komt dus vooral de nadruk te liggen op diepe bassen, de swing en natuurlijk veel bass.

Veel luisterplezier met deze live mix van Appleblim, opgenomen in Fabric te Londen.