minimix Preacherman + tickets Village of Sounds

Morgen in Mind Warp een minimix van Preacherman! Dit naar aanleiding van Village Of Sounds, nu zaterdag in Club Montreal. Headliner van dienst is Serge van het Rotterdamse label Clone.

Serge en zijn label Clone hebben een grote invloed gehad op wat Mind Warp vandaag de dag is. Enerzijds heb je de (web)shop waar wij onze platen kopen, anderzijds releasten zij de platen van Alden Tyrell, een sound waar we nog steeds zot van zijn šŸ™‚
Intussen is Clone opgedeeld in verschillende sublabels met naast oa een house- en electroluik ook het represslabel Clone Classic Cuts, waardoor we de klassiekers aan een schappelijke prijs kunnen kopen. Thanks!

Zeker luisteren want naast de minimix geven we ook tickets weg!

Meer info en de volledige line-up van Village of Sounds vind je hier:
http://www.facebook.com/events/294550037248621/