VRIJKAARTEN AZARI & III + JAMES FERRARO


JAMES FERRARO
(woensdag 8 februari in LES ATELIERS CLAUS) klom afgelopen jaar een etage hoger in ons aanzien met 'Far Side Virtual'. Een maximalistische soundtrack van een decennium vol ongebreidelde online entertainment, fastfood en massatoerisme; dé plaat van 2011 volgens het Britse muziekblad The Wire. Zie dit postmodern genie vooral zelf aan het werk, met Dolphins Into The Future (!) in het voorprogramma.

 
AZARI & III (Zondag 12 februari in BOTANIQUE) scoorde met Hungry For The Power en Reckless (With Your Love) eind 2009 kolossale hits in de dance-circuit. Vorig jaar bouwde het kwartet uit Toronto verder op de succesformule (een hommage aan late '80s en vroege '90s Chicago house) en leverde een zelfgetiteld debuutalbum af. Ongemeen catchy over de hele lijn, de doorbraak bij het grote publiek kon niet uitblijven. Live niet te missen tippen wij, ook niet op een zondagavond. Leg alvast je dansbroek klaar. 

Sterrenplaten, ook deze vrijdag onontbeerlijk. 21u, Radio Scorpio.