Melting Pot 58: Timecode – Moving Shadow 10th Anniversary

Verjaardagen: voor de één een last, voor de ander een zoveelste reden tot feesten!

Melting Pot behoort, ook op alle andere dagen van het jaar, met trots tot die tweede categorie. Feest dus!

We reizen met plezier terug naar het jaar 2000, waar de jongens van Moving Shadow (één van de meest gevierde labels uit de d'nb-geschiedenis) 10 kaarsjes mochten uitblazen. En dit deden ze met een verzameling van alle klassiekers die de naam en faam van hun label grootst maakten!

Een overzicht van een (r)evolutie in de elektronische dansmuziek, speciaal voor ons aan elkaar gemixt door niemand minder dan Dj Timecode (onder de 'connaisseurs' beter gekend als oprichter en baas van het label: Rob Playford).

Trek alvast een reddingsvest aan en stap mee op de ferry, we gaan naar de UK!