Vrijkaarten KRAAK-concert in Sterrenplaten

Een topavond staat de elektronica-liefhebber op dinsdag 3 april te wachten in Les Ateliers Claus (aan Noordstation te Brussel). KRAAK presenteert immers Ursula Bogner (Jan Jelinek + Andrew Pekler), Pimmon en Rafaël Anton Irisarri op een en dezelfde affiche.

Ursula Bogner is het Duitse antwoord op Daphne Oram en Raymond Scott, in het (tweede?) leven  geroepen door Jan Jelinek en Andrew Pekler. De spitsbroeders van het ter ziele gegane ~Scape-label zullen Bogners composities voor de eerste keer live in België presenteren.
 

Ook Australiër Paul 'Pimmon' Gough is al meer dan een decennia actief in de scene en komt zijn nieuwste (geweldige) plaat 'The Oansome Orbit' voorstellen. Irisarri is dan weer een nieuwere naam, de Amerikaan brengt modern klassiek op kwaliteitslabels als Miasmah en Room 40.

Sterrenplaten op zijn beurt nodigt je uit om deze vrijdag te luisteren, vrijkaarten te winnen en dinsdag naar Les Ateliers Claus te trekken.