SOS Blok: Dag 4

We blijven doorgaan – ook al zitten we nog niet in de helft en nemen onze wallen proporties van oceanen aan. En dat allemaal voor de blokkende studenten. 

De dag begonnen we met een gesprek met professor Kerremans en enkele telefoontjes vol nuttige bloktips en stressverminderaars. Onze fotograaf werd echter pas wakker rond de klok van 10 en startte haar dag met de live-sessie van Lodestar (aka Alexander Swerts) die met zijn singer-songwriter-repertoire onze dag rustig op gang trok. Topper van de dag – een akoestische versie van het Pokémon thema-lied. 

Na de dagelijkse recensie van Matthieu (van de nieuwe blog Enola.be die goddeau en digg zal samenbrengen) waren we aanbeland aan een klein literair intermezzo. Geert Simonis, die we kennen van op literair hoogstaande avonden als Sprekende Ezels en zijn passage op Kulturama sprak over zijn blowjob aan Leonard Cohen, las poëzie voor en declameerde zijn kennis over Johnny Cash. Tot groot jolijt van allen!
De man maakt daarnaast ook nog collages, laat zijn leven veranderen door een boek en schrijft een blog

Thomas Simkens van World Scorpio kwam ook een handje toesteken en deed dat op een bijzondere manier. Hij nodigde Hanna Dekerk uit om te vertellen over haar ervaringen in Kenia. 

Dat werd uiteraard gespijsd met de nodige wereldmuziek. 

Daarna kwam ook professor Loopmans langs, om te vertellen over zijn sociale geografie. Dat ging eigenlijk gewoon over prostitutie en uitgaan. 

Daarna was het opnieuw tijd voor een politicus – deze keer Europees parlementslid Saïd El-Kadraoui die vertelde over onderwijs, europa en zijn eigen ervaringen in dat onderwijs en dat Europa. 

Dan was het bijna tijd voor ons dagelijks biertje, maar eerst kwam Generation nog langs. Daar zijn massa's goeie foto's van – die kan je bewonderen op onze facebookpagina

We sloten de dag af met een biertje van de biertherapeuten! Zoals steeds – de moeite!