Belgian Vaults Volume One en Secret Chiefs 3

Dat er al eens een compilatie vol vergeten Freakbeat/Psych/Nuggets-parels in Sterrenplaten zit, hoeft niet meer te verbazen. Echter, deze vrijdag (23 november) hebben we het over het wonderlijke 'Belgian Vaults Vol.1', meteen de eerste release op Starman Records. Met Felix Huybrechts, de oprichter van het Antwerpse label, hebben we het over de prachtige verzamelaar, B-kantjes en de ontluikende vaderlandse Rock'n Roll business halverwege de jaren 60.

Vrijkaarten zijn ook nu van de partij: Secret Chiefs 3 kan u dankzij Radio Scorpio op woensdag 28 november in Trix (Antwerpen) kosteloos beleven! De Trix-weppagina vat het geluid van het collectief perfect: "een mystieke en soms ongrijpbare mix van surf, filmmuziek, Oosterse muziek, metal, klassiek en alternatieve rock".

Sterrenplaten, iedere vrijdag vanaf 21u op 106FM (in en rond Leuven) of via stream.