Ronddwalen met Flying Horseman

Bert Dockx is overduidelijk op dreef. Amper een jaar na het alomgeprezen 'Twist' en enkele maanden na 'I/II' van Dans Dans, zijn andere – bejubelde – band, komt hij met het derde hoofdstuk in de Flying Horseman-zegetocht. Met name 'City Same City', andermaal een ware parel.  

'City Same City', dat binnen een kleine drie weken verschijnt, werd een album uit twee (gespiegelde) delen en is meer dan ooit een echte groepsplaat.

Frontman Bert analyseert, duidt en geniet hoorbaar in de Sterrenplaten van komende vrijdag, niet in het minst omdat de Antwerpenaar zich muzikaal volledig mocht laten gaan: Naast voorproevers van het nieuwe album brengt de man zijn hoogst persoonlijke (en hoogst uitmuntende) invloeden mee.

Deze vrijdag 27 september komt u duimen en vingers tekort. Sterrenplaten vanaf 21u op Radio scorpio, 106fm of stream. (Artwork van de hand van Philippe Werkers)