vrijkaarten Home + vrijkaarten Nachtwerk

Vanavond geven we vrijkaarten weg voor de 17e editie van Home (donderdag in de Social Club) maar ook voor de Curlelabelnight van Nachtwerk (zaterdag in de Brauhausboot die voor de gelegenheid in Hasselt ligt).

HOME
Op Home kan je Christopher Rau aan het werk zien. Hij releast op labels als Dérive en Smallville Records, hoe zijn sets klinken hoor je morgen op Home of alvast hier in de Boiller Room. Hij wordt die nacht bijgestaan door residents Metrobox en Triad.
RSVP

NACHTWERK
Nachtwerk nodigt het label Curle Recordings uit. Op de line-up labelbaas Fader, Talbot Wood (verantwoordelijk voor de laatste Curle release) en residents Kiani & his Legion, Niles & Red D. Meer info vind je hier.

Straks -om 21u00- op 106FM (regio Leuven) of radioscorpio.be/luister
Tune in!