Scorpio Labo 28/05

Vandaag is het weer tijd voor de traditionele afsluiter van ons werkjaar: Het Scorpio Labo tijdens het STUK Eindfeest!  Zoals ieder jaar voorzien we weer een mooie line-up met bekende en minder bekende bands. Voor deze editie werden de bands gekozen door Synth Britannia en Nevel, twee scorpio-programma's die hun luisteraars wekelijks gidsen op een reis van synthwave en postpunk, doorheen elektronica en ambient tot aan de beats en magisch-experimentele muziek van vandaag.

Waar: Labozaal, STUK Leuven.
Wanneer: 28/05/15 , vanaf 21u

Live visuals worden voorzien door tBEDRIJF.
Met steun van Vleugel F

Meer info:  https://www.facebook.com/events/787855327978125/

Line Up:

22u : Synth Britannia

Deze scorpioDJ's zijn de amuse van deze avond. Ze zorgen voor een mooi begin van de muzikale avondreis met hun postpunk!

22u30 : Die Nachtstunde(live) 

Deze 'Berlin-based' artiest wordt door Ayco Duyster omschreven als "muziek die zalft en smeert, te mooi om niet te delen". Fluistert zijn publiek live met synths én glockenspiel heerlijke avondklanken toe.

23u30 : Lumincance (live)

Soloproject van David-Alexandre Parquier dat new wave en elektronica samen brengt door rauwe synths en rijke klankpatronen te combineren met EBM en krautrock. Vorig jaar alleen al bracht Luminance vier releases uit.

00u30: bmom

 Een collectief actief in Brussel, Mechelen en Leuven. Dit jaar waren ze de drijvende kracht achter het Bauhouse-concept van Existenz. Ze bevinden zich in een constante zoektocht naar kwaliteit, warmte en het pure – met als resultaat een mooie selectie van moody tracks.

01u15: Kasset (live)

Medeoprichter van het DRLR-label en laureaat van de Red Bull Electropedia Awards in de categorie Most Promising Artist. Recent bracht hij de briljante Platinum-EP uit, die een hele variëteit aan stijlen samenbrengt.

02u15: Nevel

Deze ScorpioDJ's sluiten de avond af met hun beste magisch- experimentele muziekjes.