Ronddwalen met Flying Horseman en kaarten winnen voor Built To Spill

“57:29. Een klein uurtje. Zo veel tijd neemt een beluistering in beslag van het album waar heel wat andere Belgische releases van het lopende jaar aan getoetst zullen worden. Tien nummers staan er op dit vierde album van Flying Horseman, en samen zijn ze goed voor de meest diverse en homogene plaat van het Antwerpse sextet tot nog toe. Een plaat die, net als zijn voorgangers, als een sluipend gif onder de leden kruipt en een compagnon wordt voor talloze lange, slapeloze nachten.”

Zo gaat de recensie van Guy Peters op de Enola-site van start. Met zo’n stuk kan je al eens thuiskomen. Of op bezoek bij Scorpio. Inderdaad, komende vrijdag is Flying Horseman’s Stamhoofd Bert Dockx

voor een tweede maal te gast in Sterrenplaten. Ook ditmaal brengt hij plaat én invloeden mee. Never change a winning team etc..

Verder delen we duoticketjes uit voor indie-iconen Built To Spill (en Disco Doom) op dinsdag 24 november in de Antwerpse Trix.

Sterrenplaten leidt u iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 fm (Leuven) of www.radioscorpio.be.

www.mixcloud.com/Sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten