Machinefabriek

Herbeluister de uitzending met Rutger Zuydervelt / Machinefabriek hier.
——
Komende vrijdag is Rutger Zuydervelt of Machinefabriek te gast in Sterrenplaten. Noem Rutger gerust een van de allergrootsten uit het jongste decennium waar het gaat over ambient, field recordings, minimalisme en electro-acoustische experimenten. Met dank onder meer aan een onnavolgbaar werkethos wat resulteert in een haast onmetelijk oeuvre van releases, samenwerkingen, soundtracks en installaties op labels als Type, Important, Glistening Examples, 12K, Entr’acte, Staalplaat, Miasmah en Consouling Sounds.machine1

Rutger is donderdag en vrijdag te gast in kader van de Slaapwel-nachten in Stuk, maar net voor aanvang van het tweede luik duikt hij met Sterrenplaten een uur lang de Scorpio-studio in.

Sterrenplaten leidt u iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 fm (Leuven) of www.radioscorpio.be.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten