Vrijkaarten We Are Open (showcase festival Trix)

We Are Open” is traditioneel het startschot van het concertjaar in de Trix in Antwerpen. Dan hebben ze de goede gewoonte om uitsluitend talent van eigen bodem te programmeren. Gedurende twee goed gevulde avonden (12 & 13 februari) krijg je op de verschillende Trix-podia opnieuw een exquise selectie van nieuw talent, opkomende bands en gevestigde waarden. Op vrijdag 27 januari geven we in de uitzending van Signaal/Ruis (8PM) vrijkaarten weg voor de eerste avond van het festival. Luisteren dus! Vrijkaartjes voor dag 2 worden weggegeven bij De Geluidsarchitect op dinsdag 09/02.

Zie hieronder een overzicht van wat je op vrijdag 12/02 mag verwachten:

Trix Bar: OnmensTBHRMoaning CitiesCocaine Piss
Trix Club: ArquettesFlying HorsemanSteak Number EightDouble Veterans
Trix Café: Crowd Of ChairsTEME TANGreat Mountain FireYOU RASKAL YOU