Interview 75 Dollar Bill + Vrijkaarten Black Flower (At The Bebop)

Zaterdagnamiddag had Sterrenplaten tijdens het Kraak-festival op de vierde verdieping van de Beursschouwburg een gesprek met Che Chen en Rick Brown van 75 Dollar Bill. Een band die vorig jaar toppen scheerde zowel in de Sterrenplaten-eindejaarlijst als in De Beste 106 met Wooden Bag. Acht jaar nadat de heren elkaar leerden kennen hebben we het met hen duo over de start, de tijd, én hun komende plaat.

Ook aan een nieuwe plaat toe, en evenzeer aanbeden binnen Radio Scorpio: Black Flower! Het ethio-jazz collectief rond Nathan Daems stelt op dinsdag 15 maart in At The Bebop (hartje Leuven) haar nieuweling ‘Ghost Radio’ voor. Hierop laat Black Flower een ander gelaat zien, abstract en geestesverruimend, aldus de perstekst. Nu vrijdag hoor je meer, en bovendien maak je kans op vrijkaarten voor dit Leuven Jazz-concert.

Verder komt ook vriend aan huis Maarten Timmermans langs, met de nieuwe Gonzo (Circus).

De vorige Sterrenplaten – met interview FIS en muziek van o.m. Alan Vega, El Yunque en Daghraven – kan je hier herbeluisteren.Sterrenplaten leidt u iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 FM (Leuven) of www.radioscorpio.be.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten