Win vrijkaarten Double Veterans & Equal Idiots in MOD

10153873_1090900220932447_3480392173756830328_n

Volgende week donderdag, 21 april, voorspelt men broeierige temperaturen in de Muziekodroom in Hasselt. Equal Idiots en Double Veterans, 2 niet te onderschatten feestcomité’s, zullen de MOD omtoveren tot jullie favoriete garage. Dus heb je de rock n’ roll graag snel, geschift en tegelijk dansbaar? Luister dan op vrijdag 15 april naar Signaal/Ruis, we geven enkele gratis duotickets weg! 8PM, op Radio Scorpio.

Double Veterans: Psychedelische garagerock met het hoofd in de jaren 60 en 70. Debuteerden met een mokerslag op de eerste FONS Label Night en mochten het kot opnieuw afbreken tijdens Play 2014. Hebben sinds hun eerste single Beach Life al een ontzaglijk live-parcours afgelegd. Hun nieuwe album Space Age Voyeurism verschijnt op 4 maart 2016 op Noisesome Records.

bandcamp / facebook

Equal Idiots: garagepunkduo uit Hoogstraten. Voer voor fans van van Black Lips, Ty Segall, Jay Reatard en Thee Oh Sees. Wisten in het rockconcoursDe Zes de publieksprijs mee te graaien, werden geselecteerd voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en schopten het tot in de halve finale van Humo’s Rock Rally. Hun single Salmon Pink werd gretig opgepikt door StuBru en belandde zelfs in De Afrekening.

facebook / instagram

Meer info.