Vrijkaarten Ought in Botanique

Het Montrealse Ought behoeft voor een beetje Scorpio-luisteraar weinig uitleg: Met het stormachtige postpunk debuut ‘More Than Any Other Day’ uit 2014 greep het viertal net naast een podiumplek in De Beste 106 van dat jaar. Opvolger ‘Sun Coming Down’ verscheen amper een jaar later, en moest bovendien amper onderdoen voor de eersteling.

Ought staat – na het afblazen van hun concert afgelopen november – op woensdag 27 april in de Botanique, met in hun zog het Aalsterse WYNN. Zij stellen er hun fraaie Crumble EP voor.

Voor het winnen van vrijkaarten luister je komende vrijdag 22 april naar Sterrenplaten. Sterrenplaten leidt u iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 FM (Leuven) of www.radioscorpio.be. De uitzending van vorige week (Tony Conrad, Honey Radar, The Flesh Eaters, TAV Exotic,…) kan je hier herbeluisteren:

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten