Red Stars Over Tokyo te gast + Vrijkaarten

Jeroen Lauwers, naast de man van stripwinkel ‘Het Besloten Land’ en ook de man achter Red Stars Over Tokyo, is deze vrijdag (eindelijk) te gast in Sterrenplaten. Directe aanleiding is de nieuweling ‘Deconstructing Happiness‘, nu een weekje uit, andermaal op Testtoon Records.

“OK, this is a new record by Red Stars Over Tokyo: One that feels like a transition to a new phase. If it finds you, I hope you like it. Maybe I’ll make another record in another two years, maybe I’ll catch some glimmer of sunlight, somewhere.” beschrijft Lauwers Deconstructing Happiness op de bandcamppagina. Stof genoeg tot een sterk interview.

En er is meer, Sterrenplaten mag ook vrijkaarten weggeven voor het concert van Red Stars Over Tokyo en Yves De Mey in Stuk (in samenwerking met Gonzo (Circus)) op donderdag 12 mei.

Daarnaast zijn er tijdens de uitzending ook vrijkaarten te winnen voor:

  • Steve Gunn, die op donderdag 19 mei ‘Eyes On The Lines’ voorstelt, zijn fantastische derde plaat (en debuut) op Matador. Hij neemt in z’n zoch ook Imarhan en Xixa mee
  • De mooie dubblebill Echo Beatty (Herbeluister het Sterrenplaten-interview met Jochem en Annelies) en Astronaute op woensdag 18 mei, eveneens in Stuk.

Sterrenplaten leidt u iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 FM (Leuven) of www.radioscorpio.be. De uitzending van vorige week (Klara Lewis, Horse Lords, Hiele, Sonic Youth, Sarah Davachi,…) kan je hier herbeluisteren:

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten