A-Lijst Mei 2016


timhecker  LP-300dpi-1dean-blunt-will-release-babyfather-album-on-hyperdub-body-image-1455829397anohni

De A-lijst is Radio Scorpio‘s muzikale heilige graal van het moment, toegediend via onze dagplaylist. Deze tracks staan momenteel dan ook in de hoogste rotatie. Klik op de nummers om ze te beluisteren!

ANOHNI – Crisis 

Antwood – Yontoo How To Get Rid

Ash Koosha – Biutiful

Babyfather – Shook / Motivation

Blood Sport – Perfect Choice Pasterl Perfection

Call Super – Nervous Sex Traffic

Carl Gari & Abdullah Miniawy – Darraje

Dave Harrington Group – All I Can Do

The Gotobeds – Brass Not Rash

Horse Lords – Toward The Omega Point

Inwolves – Dirty Monks

Jambinai – They Keep Silence

Jared Leibowich – Early June

Open Mike Eagle & Paul White (Feat. Hemlock Ernst) – Protectors Of The Heat

PJ Harvey – Dollar, Dollar

De Portables – Adolphe

Psychic Ills (Feat. Hope Sandoval) – I Don’t Mind 

Radiohead – Burn The Witch

Steve Gunn – Conditions Wild

Tim Hecker – Violet Monumental II

Vic Spencer & Chris Crack – What’s Saturday

Wrong – Entourage

Young Thug – Worth It