YOUFF

Toen Sterrenplaten 12 maanden geleden Joppe Behaeghe van het jonge Gentse boekingskantoor Live fast Die Young aan de tand voelde, gaf hij ook fijntjes mee dat het evenzeer Gentse YOUFF toch een van de grotere talenten waren waarmee hij al gewerkt had. Na een klein jaar polsen bij de band, zijn Alex en Manu klaar voor een vrijdagavonds interview. Maar vooral met een ijzersterke nieuwe EP ‘MEH’ die het duo komende vrijdag komt voorstellen. Bereid je alvast voor, MEH kan je immers voor een weinig in huis kan halen via de bandcamppagina).

[Breaking]: Bovendien maak je tijdens de uizending kans op duotickets voor het “exclusieve” Matmos-concert in België, meer bepaald Zaal België te Hasselt en wel nu zaterdag!

Vorige vrijdag legden we ons en uw lot in handen van Glen Steenkiste (Hellvete, Sylvester Anfang, Brahmen Raag,…). Met alle genoegen trouwens: Het werd een mixtape geworden om vingers/duimen van af te likken, helemaal de herbeluistering waard.

Sterrenplaten leidt u iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 FM (Leuven) of www.radioscorpio.be.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten