Ernesto González in Sterrenplaten

Geboren in Venezuela en in het laatse een decenium een van de absolute spils in de Belgische underground: Ernesto González. Hij is beter bekend als Bear Bones, Lay Low en lid van Tav Exotic, Viper Pit, Sylvester Anfang en soms curator van Kraak-aangelegenheden. Sterrenplaten is dan ook bijzonder verheugd om hem de voorlaatste uitzending van het jaar te laten cureren. Bij indienen van deze perstekst nog geen idee wat te verwachten, maar een trip wordt het in ieder geval wel!

De jongste uitzending valt overigens ook nog te herbeluisteren: Met onder meer YOUFF, Swans, Konx-Om-Pax en de fantastische Space Echo compilatie op Analog Africa. Herbeluister hier:

Sterrenplaten leidt u iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 FM (Leuven) of www.radioscorpio.be.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten