THE XXXL SUPERSIZED SOUL FOOD SPECIAL!

Jawel! Eindelijk komt jullie droom uit! Een extra lange Soul Food! Morgen vanaf 18u al! Met speciale gasten en een verrassing!
We beginnen met levende legende De Witte Excelmans die komt vertellen over het festival dat hij organiseert naar aanleiding van zijn 50ste verjaardag op 15 oktober in Rillaar! Met Raw Power, The Stupids, Heibel en nog veel meer! En als hij er toch is mag hij ook wat straffe verhalen opdissen over Hageland Hardcore, de scene die in de jaren ’80 Scherpenheuvel en omstreken regelmatig op stelten zetten!
En daarna komen The Glücks eindelijk langs! We zagen al jaren aan hun kop en nu hebben ze eindelijk de tijd en de goesting gevonden om Radio Scorpio met een bezoek te vereren! De beste band van België (en de wereld) komt hun nieuwe plaat “Youth on stuff” voorstellen en ons Oostends leren! Spannend!
En last maar zeker not least hebben we nog een fijne verrassing voor jullie in petto! Met dank aan Raf van The Jagged Frequency en Moar! Zeker luisteren dus! (En ook een beetje kijken!?) Morgen! 18u! THE XXXL SUPERSIZED SOUL FOOD SPECIAL!

gluxdewitte