Ryley Walker + Eastern Daze III + Black Flower

Deze week in Sterrenplaten op kop een interview met Ryley Walker, die na doorbraakplaat ‘All Kinds of You’ en opvolger ‘Primrose Green’ nieuweling ‘Golden Sings That Have Been Sung’ vorige week kwam voorstellen in een volgestouwde AB Club. Met Ryley hebben we het over Chicago, een groeiende interesse in jazz, studiosongs live tot leven wekken, bier, Amerikaanse politiek en nieuw werk.

Image result for ryley walker

Daarnaast – naar jonge traditie – Eastern Daze in november: KRAAK, Vooruit en Oorstof presenteren met trots de derde editie van Eastern Daze. Een exploratie van de immer uitdijende grenzen van de exotische trance, beoefend door begeesterde muzikanten uit zowat elke streek op de planeet en beyond. En dat allemaal drie dagen lang in de Gentse Vooruit, op 25, 26 en 27 november, met onder meer Manuel Göttsching’s E2-E4,  Mike Cooper, Les Filles de Illighadad en Bear Bones, Lay Low.

En ook vrijkaarten te winnen in de uitzending! Het heeft even geduurd om het gevierde Black Flower in het Leuvense te aanschouwen, maar na de passage tijdens Leuven Jazz dit voorjaar staan Nathan Daems en compagnie nu dinsdag 22 november in STUK, met in het voor- en naprogramma sets van Dj Calacas.

Luisteren dus, komende vrijdag vanaf 9pm via Radio Scorpio, ofwel via 106.0 fm (Leuven) ofwel via www.radioscorpio.be. De jongste uitzending – met nieuw werk van Hiele, Dirk Serries, Dj Taye, Svarte Greiner, Rashad Becker en meer – kan je overigens nog steeds herbeluisteren, en wel hieronder.