Rudy Trouvé komt naar Sterrenplaten

Rudy Trouvé is Sterrenplaten’s gast deze week! De “éminence grise van de No automatic alt text available.Antwerpse rock- en kunstscene” beschreef Knack hem onlangs, absoluut waar uiteraard: Onder meer eerste gitarist van dEUS, begenadigd muzikant bij Kiss My Jazz, Dead Man Ray, Tape cuts Tape, Gore Slut, The Love Substitutes, The Rudy Trouvé Octet en zo ontzettend veel meer (recent ook vaak solo op pad), oprichter en nog steeds drijvende kracht achter het Heaven Hotel-label en beeldend kunstenaar.

Hoe Sterrenplaten nu vrijdag 20 januari, op de vooravond van z’n 50e verjaardag, zal klinken ligt vooral in Rudy Trouvé’s handen. Wij zijn even benieuwd als jou. Luisteren dus, vanaf 9pm via 106fm of www.radioscorpio.be.

De jongste uitzending, de eerste van het nieuwe jaar, heeft voor jou mogelijk ook nog geheimen: Maarten Timmermans over Gonzo (Circus) #137, Miaux, Michael Chapman, Susan Alcorn,  exclusief werk van Bargou 08 en Ssaliva (Ekster), Helm live en meer. Kan je hieronder (her)beluisteren.