Artefact 2017 (met vrijkaarten)

Sterrenplaten heeft ook dit jaar de eer en het genoegen om je doorheen het Artefact Music Festival te gidsen, en doet dit naar goede gewoonte samen met STUK communicatiemedewerker Joeri Thiry. 

De 2017-editie, met als thema ‘The Act of Magic’, opent op dinsdag 21 februari (met gratis concerten van Aïsha Devi en Sky H1) en slaat z’n tenten op in en rond STUK Kunstencentrum nog tot en met 9 maart.

En ook voor deze editie zijn er, door aandachtig te luisteren, een mooie vrijkaarten te winnen. Namelijk voor volgende avonden:

Sterrenplaten leidt je iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 fm (Leuven) of www.radioscorpio.be. De uitzending van vorige week – met The Necks, Jim O’Rourke, Varg, Bargou 08, PC Worship en meer – kan je hieronder herbeluisteren.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten