Win vrijkaarten Oathbreaker & Luminance

Het begon allemaal met een CD-EP’tje op het Gentse  Holy Shit! Records ergens in 2008. Nu bijna 10 jaar later gaat het hard voor Oathbreaker. Op nog geen jaar tijd zal dit viertal 2 maal touren in de US, weinige lokale helden doen het hen na. Hun grote doorbraak hebben ze te danken aan dat blijvende touren, het harde werken en natuurlijk hun geweldige plaat Rheia, opgenomen in San Francisco. Al hun derde album op het Amerikaanse Deathwish Inc, het label van Converge-frontman Jacob Bannon. Oathbreaker brengt een hypnotiserende blend van black metal en shoegaze met daarbij nog de knappe vocale uithalen van zangeres/frontvrouw Caro Tanghe. Live absoluut een belevenis die je verdwaasd achterlaat.

En onze luisteraars hebben geluk. Want we hebben hier nog enkele vrijkaarten liggen voor hun hopeloos uitverkochte show in het Bos op zaterdag 25/02. Interesse? Luister dan vrijdag 17/02 naar Signaal/Ruis. 8pm op Radio Scorpio.

Meer info: http://hetbos.be/agenda/2017/2/25/#1228

Check hier “Immortals”:

________________

Signaal/Ruis probeert een brug te leggen tussen breekbare en rudimentaire gitaarmuziek, een “All Things Indie”-radioshow op Radio Scorpio 106 FM. Elke vrijdag van 20u00 tot 21u00. En online te herbeluisteren via Mixcloud:http://www.mixcloud.com/SignaalRuis.

www.facebook.com/SignaalRuis
twitter.com/SignaalRuis