Forest Swords in AB en Mark Ernestus in Het Bos (vrijkaarten te winnen!)

Forest SwordsHet onvolprezen Forest Swords komt volgende maand opnieuw naar België. Meer nog, frontman Matthew Barnes cureert een hele avond op BRDCST, het crescendo groeiend festival van AB, en hoe: met een line-up die leest als een Sterrenplaten-uitzending:  Nidia Minaj! Oliver Coates! Roger Robinson & Disrupt! Felicia Atkinson! Shopping! Dan Hayhurst! Cakes Da Killa! En Forest Swords!

Zaterdag 8 april wordt sowieso een waanzinnige avond, maak hem deze vrijdag al helemaal compleet, door te luisteren via Radio Scorpio, waar Sterrenplaten vrijkaarten mag wegschenken.

Daags voordien, op vrijdag 7 april, staat dubtechno-god Mark Ernestus en z’n Ndagga Rhythm Force in Het Bos. Twice en Raphaël maken het live uitgepuurde Mbalax feestje helemaal af. En ook hiervoor maak je vrijdag kans op vrijkaarten door af te stemmen op 106.0 fm (Leuven), of op www.radioscorpio.be.

De vorige uitzending – met onder meer spiksplinternieuw werk van Joshua Abrams, Pharmakon, Special Request en Strategy – kan je hieronder herbeluisteren.


www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten