Marc Masters / The Out Door Mixtape

The Out DoorDeze vrijdag geen gewone Sterrenplaten, wel een mixtape van iemand wiens muzikale mening we blindelings volgen: Marc Masters. Marc is auteur van het boek ‘No Wave’ (Black Dog, 2008) en schrijft onder meer voor The Wire, Bandcamp, Pitchfork, NPR en Resident Advisor, en runt daarnaast samen met collega Grayson Currin een (geweldige) blog genaamd ‘The Out Door‘, waarbij experimentele, avant-garde en andere ‘outsider’ muziek belicht worden. Het is met dit laatste petje op dat de Washingtonner de mixtape (1h) samenstelde.

Een behoorlijke eer, voor ons om de wereld in te sturen, en voor jou om te luisteren. Dit kan je via Radio Scorpio via 106fm en www.radioscorpio.be, en wel nu vrijdag vanaf 21u (CET).

De Sterrenplaten van vorige week – met een vooruitblik op BRDCST en Abondance, Jonas Meersmans, Yearning Kru en meer – kan je via mixcloud en hieronder opnieuw beluisteren.