Illuminine stelt #2 voor in Het Depot (en je kan vrijkaarten winnen)

Afbeeldingsresultaat voor Illuminine #2Twee jaar na het prachtige ‘#1‘ stelt Illuminine haar voordehand getitelde opvolger ‘#2‘ voor. Kevin Imbrechts wordt ditmaal onder meer bijgestaan door collega’s Jan Swerts en Will Samson, en voor het eerst wordt ook zang verwerkt. Eind volgende week verschijnt het album via het eigen Illuminine records label (in samenwerking met Sony), een week later is ook de vinylversie klaar.

Zoals het een lokale held beaamt wordt in een reeks release-concerten ook het thuisfront niet over het hoofd gezien: op donderdag 11 mei staat Illuminine in Het Depot in Leuven. Sterrenplaten heeft het genoegen hiervoor enkele duoticket uit te delen en doet dit komende vrijdag ergens tussen 9 en 10pm via Radio Scorpio (106 fm of www.radioscorpio.be). Blijf na 10pm trouwens zeker hangen: dan maakt Dune (Bregje Van Deun van Scorpio’s Muziekredactie) haar opwachting in Club 106.

De vorige Sterrenplaten – de interviews met Steve Gunn en Michael Chapman, samen met de live-fragmenten uit Les Ateliers Claus en veel meer – kan je via mixcloud (hieronder) herbeluisteren.


www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten