A-lijst Juni 2017

De A-lijst is Radio Scorpio’s muzikale selectie van het moment, toegediend via onze onnavolgbare nonstoplijst. Deze tracks staan momenteel in de hoogste rotatie. Klik op de nummers om ze te beluisteren!

Aphex Twin – London 03.06.17 B4
BRNS – Pious Platitudes
Crescent – Get Yourself Tidy
Drug – Lone Spacer
Ed Askew – Rivers Of Money
Elkhorn – The Black River
Fleet Foxes – Kept Woman
House And Land – The Day Is Past And Gone  
Ikonika – Do I Watch It Like a Cricket Match
J Hus (Feat. MoStack & MIST) – Fisherman
Laurel Halo – Moontalk
Melt Downer – Back down for the People of the Past
Nathan Fake – Providence
National, The – The System Only Dreams In Total Darkness
Nordmann – The King
Oneohtrix Point Never (Feat. Iggy Pop) – The Pure And The Damned
Parris – Flowering In Three’s 
Richard Dawson – Weaver
Shinichi Atobe – Regret
Terminals, The – To Be Lost
Vince Staples (Feat. Ty Dolla Sign) – Rain Come Down
Young Thug – On Fire