Mdou Moctar & The Dwarfs of East Agouza

Nu vrijdag de tweede nazomerse Sterrenplaten met een leuke proloog en epiloog en daartussen twee fenomenale hoofdstukken:

  • We hadden een lang en wondermooi (Franstalig) interview met Mdou Moctar op Feeërien 2017 over zijn jongste plaat ‘Sousoume Tamachek’, over de band met z’n ouders en de Islam, over natuur en woestijn en over hoe Christopher van Sahel Sounds hem op het spoor kwam.
  • Ook lang, wondermooi en bovendien zinderend: de start van de improv-set van The Dwarfs of East Agouza in Les Ateliers Claus ,waar we een kwartier (!) uit mogen laten horen. Enkele uren eerder zaten we daarenboven ook samen met Alan Bishop (Sun City Girls, Alvarius B., Sublime Frequecies), Sam Shalabi (Shalabi Effect, Land Of Kush, Karkhana) en Maurice Louca (Karkhana) op het dak van Les Ateliers Claus voor een gesprek.

Luisteren kan vanaf 9pm CET via Radio Scorpio op 106fm (Leuven) of www.radioscorpio.be!

De jongste Sterrenplaten – met het Sun Araw interview (+ live fragmenten van Les Ateliers Claus), de vooruitblik naar BEAF 2017 en exclusief evenals futuristisch werk van Klein en Ziúr – kan je nog steeds herbeluisteren via de link hieronder.