The Bug vs Earth + vrijkaarten Andy Stott & Demdike Stare

Image may contain: 2 people, beard

Aan de vooravond van hun gezamelijke bill op BEAF 2017 had Sterrenplaten een uitgebreid dubbelinterview met Kevin Martin en Dylan Carlson, beter bekend als The Bug en de aanvoerder van Earth, over ‘Concrete Desert‘, Los Angeles, politiek in muziek en zoveel meer.

Daarnaast maak je kans op vrijkaarten voor een hele mooie affiche in de Antwerpse Trix: op vrijdag 20 oktober staan Andy Stott, Demdike Stare en G.H. er voor ‘Bitter 3’ ter ere van 15 jaar Modern Love.

Luisteren kan komende vrijdag 9pm via Radio Scorpio op 106fm (het Leuvense) en www.radioscorpio.be (overal). 

De vorige Sterrenplaten – met interviews met Mdou Moctar en The Dwarfs of East Agouza (plus een ferm fragment uit live-set van deze laatste in Les  Ateliers Claus) – kan je via mixcloud (hieronder) herbeluisteren.