A-lijst December


De A-lijst is Radio Scorpio’s muzikale selectie van het moment, toegediend via onze onnavolgbare nonstoplijst. Deze tracks staan momenteel in de hoogste rotatie. Klik op de nummers om ze te beluisteren!

21 Savage, Offset & Metro Boomin – Darth Vader
Armand Hammer (Feat. Quelle Chris) – Microdose
Avalon Emerson – Finally Some Common Ground
Boy Harsher – Motion
Dirtmusic – Bi De Sen Söyle
DJ Lycox – Domingo Abençoado
DJ Taye (Feat Chuck Inglish) – Get It Jukin
Fever Ray (Feat. Nidia) – IDK About You
Flying Horseman – Deep Earth
His Electro Blue Voice – Crystal Mind
James Holden – Go Gladly Into The Earth
Kaitlyn Aurelia Smith – I Will Make Room for You (Four Tet Remix)
Les Filles De Illighadad – Imigradan
Melkbelly – R.O.R.OB
No Sister – Always Already
Olden Yolk – Takes One To Know One
Public Psyche – Patterns
Rapsody (Feat. Amber Navran) – Jesus Coming
rRoxymore – Mycetozoa
Sharon Jones & The Dap Kings – Girl (You Got to Forgive Him)
The Soft Moon – Burn
Street Sects – Blacken the Other Eye
Sully & Jamakabi – Bullseye
Tzusing – Gravity Can Not Catch You