Interviews Alessandro Cortini & TALsounds, vrijkaarten Icarus Radio, Wiley & Digital Mystikz

Nu vrijdag in Sterrenplaten opnieuw een stevig programma!

  • Een interview met de headliner en afsluiter van Artefact 2018 Alessandro Cortini, over Avanti! (zijn jongste plaat), games, synths en Nine Inch Nails.
  • Een interview met Natalie Chami aka TALsounds over ‘Love Sick’, Playboi Carti, touren in combinatie met onderwijs en Good Willsmith.

Daarnaast hebben we het over 10 jaar Icarus Radio. Wat begon als een radioshow voor experimentele muziek op het Gentse Urgent.fm, werd door de jaren heen uitgebreid met (inter)nationale mixtapes, livesessies, concerten en een platenlabel. Op donderdag 8 maart nodigt Icarus Andrea Belfi, Greg Fox en Dictaphone uit voor haar verjaarsdagsfeestje te NTGent. Wij hebben vrijkaarten veil.

En er is nog meer: Sterrenplaten heeft ook vrijkaarten te geef voor twee giganten van de Londense scene: Grime-peetvader Wiley op vrijdag 23 maart in Het Bos (Antwerpen), en dubstep-pioniers Digital Mystikz (Mala + Coki) een dag later in Het Depot (Leuven) voor het Leuven Jazz-festival.

Live luisteren is bijgevolg een goed plan, en kan komende vrijdag 2 maart op Radio scorpio via 106 fm (Leuven) en www.radioscorpio.be. De uitzending van vorige week – een geniale mixtape van David Edren – kan je hieronder herbeluisteren.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten