Han Bennink, Roland & Mala in Sterrenplaten

Han BenninkSterrenplaten had deze week een heel erg leuk gesprek met Han Bennink en Roland Van Campenhout over Han’s driedaagse residency in Les Ateliers Claus dezer dagen, over de persoonlijke en muzikale klik tussen beiden heren, over oude en nieuwe helden en over zoveel meer. Als extraatje hoor je ook een stukje uit de set van de meesterdrummer en de meestergitarist (met dank aan Christophe!).

Afgelopen zaterdag zaten Maarten en Sam bovendien in de zetel met Mala, die samen met Coki als Digital Mystikz Leuven Jazz 2018 afsloot in Het Depot. Met de Antwerpse Londenaar hebben ze het onder meer over de erfenis van dubstep en wat de toekomt brengt.

Dat en veel meer (nieuw werk van Sarah Davachi en Proc Fiskal bijvoorbeeld) hoor je nu vrijdag in Sterrenplaten op Radio Scorpio vanaf 21u, via 106fm (Leuven) of www.radioscorpio.be.

De uitzending van vorige vrijdag met het Bill Orcutt interview, de nieuwe Gonzo (Circus), Die Wilde Jagd, Dirk Serries, Dean McPhee, Grouper kan je hieronder herbeluisteren.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten