Chuck Johnson’s eerbetoon aan Paul Clipson in Sterrenplaten

Deze week een hele speciale SterrenplatenChuck Johnson, een componist uit Oakland, Californië die op labels als VDSQ, Trouble in Mind, Scissor Tail, Merge en Three Lobed een mooie discografie uitbouwt met de nadruk op fingerpicking, electronica, minimalisme en muziek voor film maakte een mixtape. Niet zomaar een mixtape, wel een eerbetoon aan filmaker Paul Clipson, die overleed op 3 februari 2018. Paul’s werken zijn uniek in z’n soort en visionair, hij werkte ook bijna uitsluitend in samenwerking met muzikanten en componisten.

Meer info over Paul’s werk vind je hier terug:

Chuck’s mixtape hoor je komende vrijdag in Sterrenplaten op Radio Scorpio via 106fm of www.radioscorpio.be vanaf 9pm. De uitzending van vorige week – met gesprekken met Han Bennink & Roland Van Campenhout en Mala van Digital Mystikz, en met nieuw werk van Sarah Davachi en Ill Considered – kan je via link hieronder herbeluisteren.