25 jaar Les Nuits Botanique (met vrijkaarten)

Vanaf woensdag 25 april is de vaste waarde op de voorjaarsconcertkalender bij uitstek terug: Les Nuits Botanique! Tot zondag 6 mei ontvangt de hoofdstad traditioneel opnieuw een berg te ontdekken acts op verschillende podia en dit al voor de 25e maal. Sterrenplaten heeft het genoegen om dit uitgebreid en in het gezelschap van Botanique-gezant Thomas Konings te vieren. Niet zal hij je door de fraaie programmatie gidsen, hij brengt ook vrijkaarten voor twee geweldige triple bills in de Orangerie:

Niet te versmaden en niet te missen komende vrijdag in Sterrenplaten op Radio Scorpio, live te luisteren vanaf 9pm via 106fm in en rond Leuven en via www.radioscorpio.be wereldwijd. De uitzending van vorige week, met nieuw werk van Inwolves, Ben Lamar Gay, Anteloper, Autechre en een eerbetoon aan Cecil Taylor kan je hieronder herbeluisteren.


www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten