and& festival 2018 (met kans op festivalpass)

and& summit & festival 2018 is de eerste editie van het biënnale initiatief van Leuven MindGate: “4 dagen en nachten wordt de impact van healthhigh-tech en creativiteit op het toekomstige stadsleven verkend. Gecureerd voor the curious zorgt and& voor een weloverwogen, diverse en wereldwijde selectie van denkers, uitvinders, ondernemers en kunstenaars. Verwacht een reeks van inspirerende talks, avant-gardistische muziekacts, een start-up & scale-up forum, een tech expedition en artistieke interventies in publieke ruimte.”

Komende vrijdag concentreert Sterrenplaten zich op het weergaloze muzikale luik van het and&-festival op 3, 4 en 5 mei: Jlin, Kelly Lee Owens, Kamaal Williams, Laurel Halo, Forest Swords, Up High Collective, Bicep, Joy Orbison, Moodprint, Legowelt, Project Pablo, Le Motel, Dijf Sanders en meer. Radio Scorpio wordt er op de afsluitende zaterdag goed vertegenwoordigd door Exalt (International House, Tiensevest) en Bjeor (Het Depot). Tijdens de de uitzending maak je bovendien kans op een 3-daagse duo-festivalpass voor het muzikale gedeelte.

Sterrenplaten live luisteren is dus een absolute must en kan nu vrijdag vanaf 21u via Radio Scorpio op 106fm (Leuven) of www.radioscorpio.be (wereldwijd). De vorige uitzending – waar we met Thomas Konings Les Nuits Botanique 2018 uitkammen – is intussen gearchiveerd en kan je herbeluisteren via onderstaande link.