Vrijkaarten Bardo Pond + Gonzo (Circus)

Sterrenplaten deze week, dat is onder meer vrijkaarten voor Bardo Pond, die met hun nieuwste worp ‘Volume 8‘ (Fire Records) terugkeert naar Magasin 4 (Brussel-Noord) voor een ongetwijfeld waanzinnige psychedelische ervaring nu maandag 4 juni. In het kielzog van het kwintet uit Philadelphia komen ook Theeunforeseen uit Luik en Seno Nudo uit Andenne de avond opluisteren.

Meer zekerheden komende vrijdagavond: Gonzo (Circus) #145 komt in levende lijve langs, met dank aan Maarten Timmermans. En ook hiervoor kan je tijdens de uitzending een gratis exemplaar winnen. Live luisteren is hiervoor een goed idee en kan via Radio Scorpio vanaf 9pm (en curfew 10pm) via 106fm (Leuven) en www.radioscorpio.be.

De uitzending van vorige week, met BARST die zijn/hun nieuwste (machtige) plaat ‘The Endeavour’ (Consouling Sounds) voorstelde en en passant heel de uitzending samenstelde, zindert nog na op mixcloud (zie onder).

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten