Sterrenplaten: Vrijkaarten Leon Vynehall (AB)

Komende vrijdag maak je in Sterrenplaten kans op vrijkaarten voor Leon Vynehall in AB. 2018 betekende voor Vynehall de grote doorbraak met het ambient meesterstuk ‘Nothing is Still‘ dat op Ninja Tune verscheen en bekroont werd met een plaatsje in Radio Scorpio’s De Beste 106 van 2018.  Bovendien verscheen zopas ook Vynehall’s fijne compilatie in de DJ-Kicks-reeks van !K7. Op vrijdag 8 maart speelt de Brit in AB onder de ‘Braindance’-noemer, wat betekent dat de focus op de dansvloer zal liggen. Hij wordt er vergezeld van Rick Shiver en Simon Halsberghe.

Image may contain: one or more people
Luisteren en misschien wel winnen?

? Vrijdag 8 februari ? 21u-22u30 ? Sterrenplaten (Radio Scorpio, 106FM – www.radioscorpio.be)

De jongste uitzending – waar we o.m. Ossia, Different Fountains, Schotse cultband Nya Fearties, Chronophage, Saba Alizadeh, Céline Gillain en JAB lieten horen – kan je via de klink hieronder herbeluisteren.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten