Het Interstedelijk Harmoniumverbond, Gonzo (Circus) 150 en vrijkaarten Bos & Botanique

Een druk programma in Sterrenplaten deze vrijdag:

  • Net na de de release show van hun S/t (KRAAK-)debuut in STUK valt Het Interstedelijk Harmoniumverbond, dat met Glen Steenkiste, Brecht Ameel, David Edren en Steve Marreyt vier dronemuzikanten uit vier verschillende steden verenigt, binnen voor een interview.
  • Gonzo (Circus) bestaat 150 edities en dat vieren we met vaste gezant Maarten Timmermans.
  • Vrijkaarten zijn er te winnen voor waanzinnige double bill DÄLEK + BARST in het BOS op woensdag 3 april. De ene werd groot op Ipecac, de andere op Consouling Sounds. Beiden hebben niet langer een introductie nodig.
  • Gaan ook groot worden en ook hiervoor zijn er vrijkaarten voor te winnen: Amyl and the Sniffers stelt hun debuut ‘Monsoon Rock’ (Rough Trade) voor in de Rotonde van de Botanique op maandag 8 april. Introductie: deze A-lijst hit.
Foto van Hans van der Linden

Sterrenplaten kan je live luisteren nu vrijdag vanaf 9pm op Radio Scorpio via 106fm (Leuven) of www.radioscorpio.be. De vorige uitzending – de heerlijke BRDCST-special met Kurt Overbergh – kan je hieronder herbeluisteren.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten