A-lijst september 2019

De A-lijst is Radio Scorpio’s muzikale selectie van het moment, toegediend via onze onnavolgbare nonstop-lijst. Deze tracks staan momenteel in de hoogste rotatie. Klik op de nummers om ze te beluisteren!

Black Country, New Road – Sunglasses

Busy Signal – Balloon

Carla dal Forno – Took a Long Time

Die! Die! Die! – Like Everyone Else

Fire-Toolz – Clear Light

Gong Gong Gong – Notes Underground

Jay Som – Superbike

Jenny Hval – High Alice

Joe – Get Centred

JPEGMAFIA – Jesus Forgive Me, I Am A Thot

Kim Gordon – Sketch Artist

King Gizzard & The Lizard Wizard – Planet B

Lightning Bolt – Air Conditioning

Loraine James – So Scared

Low – Fly (King Britts Fhloston Paradigm Remix)

Moodymann – I Think Of Saturday

Purple Mountains – All My Happiness Is Gone

Richard Dawson – Jogging

Ride – Kill Switch

Terror Danjah – Module

Tool – Fear Inoculum

YBN Cordae – Broke as Fuck

Young Thug (Feat. Juice WRLD) – Mannequin Challenge