Vrijkaarten Raveyards + Hypochristmutreefuzz + BOLT RUIN + Lingerwalt (STUK) & Freddie Gibbs (Botanique)

‘Snoeihard, gitzwart en met een serieuze hoek af’ kopt STUK terecht op haar site. Samen met Leuvense concertorganisator INUIT presenteert het op donderdag 10 oktober ‘Inuit Labo’. Daarop spelen de vier geweldige acts Raveyards, Hypochristmutreefuzz, en BOLT RUIN uit Gent en ook het Leuvense Lingerwalt. De eerste twee bands zaken bovendien met nagelnieuw materiaal naar Leuven af. Sterrenplaten mag deze vrijdag vrijkaarten uitdelen voor dit festijn.

Foto door Eva Vlonk

En er is meer: Freddie Gibbs komt naar de Botanique en ook daar hebben we vrijkaarten veil voor. Freddie leverde in juni samen met Madlib met ‘Bandana‘ een waardige opvolger voor ‘Piñata’ én een van de hip-hopmeesterwerken van 2019 af. Best niet missen, op dinsdag 29 oktober nabij Brussel-Noord. De Londense Jay Prince sluit aan als support

Sterrenplaten op Radio Scorpio luisteren deze vrijdag is m.a.w. misschien wel hard winnen, via 106fm en www.radioscorpio.be, vanaf 21u.

De vorige uitzending – met Gonzo (Circus) te gast en nieuw werk van Bill Orcutt, Lingua Ignota , Squid en Emptyset – kan je herbeluisteren via de mixcloud-link hieronder.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten