Sterrenplaten: KRAAK Festival-special

KRAAK Festival, de jaarlijkse excursie naar de buitengrenzen van het muzikale universum, vat opnieuw post in de Beursschouwburg in Brussel. Tijdens de 2020-editie rammelt KRAAK, opnieuw en subtiel, aan de aloude formule van het feest. Op vrijdag (28/02) wordt een label night georganiseerd met de nieuwe gezichten die in 2020 hun entree zullen maken op het label en op zaterdag (29/02) gaat het gebruikelijke 12 uur muzikaal grensoverschrijdend gedrag door.

Om niet helemaal onvoorbereid naar de Beursschouwburg te moeten trekken komt KRAAK-gids Pauwel De Buck nu vrijdag langs in Sterrenplaten, vanaf 21u op Radio Scorpio te horen via 106fm (Leuven) of www.radioscorpio.be (wereldwijd).

De jongste Sterrenplaten-uitzending – een special over het aanstormende Artefact-festival met Gilles Helsen (STUK) – kan je hieronder herbeluisteren.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten